banner_aura_en_chakra_healing_1.jpg.bak

Aura en chakrahealing

Bel mij gerust om een afspraak te maken voor een intake gesprek. In dit gesprek brengen we samen je vraag in kaart. Ook gaan we na of het gewenst is om de behandeling te combineren met counseling en/of Bach Bloesem Remedies.

Aura en Chakrahealing, Counseling en Bach Bloesem Remedies

Aura en chakrahealing werkt het beste als je lekker ontspannen bent. Daarom lig je op een massagetafel. Ik werk met de energievelden rondom je lichaam. Hierdoor hoef ik je niet aan te raken en kun je gewoon je kleren aanhouden. Ik maak contact met de kosmische energie. Deze stroomt via mijn handen in je aura, de chakra’s en je lichaam. Eerst ruim ik de vervuilde energie op. Dan reinig ik alle lagen van je aura en daarna alle chakra’s. Zo kan de kosmische energie onbelemmerd gaan stromen. De blokkades in de aura en chakra’s lossen op. Het kan zijn dat je lichaam op sommige plekken warm wordt of gaat tintelen. In ieder geval werkt een sessie altijd ontspannend. Je voelt je al meteen een stuk beter.

Na de healing rust je even uit en dan bespreken wij wat ik ervoer tijdens de healing. Dat helpt je om je meer bewust te worden van je eigen proces. Ter ondersteuning kan het zijn dat er Bach Bloesem Remedies druppels nodig zijn. Dat zullen we bespreken. Afhankelijk van de behoefte is het verstandig om ná de healing het even rustig aan te doen.

Hoe vaak een behandeling herhaald moet worden hangt af van je vraag en behoeftes. Verder is het belangrijk om te weten dat mijn behandelingen aanvullend zijn. Ze kunnen de behandeling van je huisarts of specialist niet vervangen.

Pluspunten Puntcirkel

  • Betrouwbaar en deskundig
  • Analytisch vermogen
  • Betrokken
  • Innerlijke groei
  • Bewustzijnsontwikkeling